Domaći brendovi prirodne kozmetike koje morate probati

Balzam za usne od prirodne kozmetike

Police drogerija su preplavljenje različitom kozmetikom stranih proizvođača koju rado kupujemo i preporučujemo. Međutim, domaće tržište kozmetike je u poslednjih nekoliko godina postalo bogatije za nove, domaće brendove koji nude izuzetno kvalitetne proizvode pravljenje na prirodnoj bazi.

Koliko su prirodni sastojci kozmetičkih proizvoda važni, znaju svi oni koji imaju probleme sa osetljivom kožom i loša iskustva sa skupim, a neproverenim preparatima. Upravo oni mogu da vam potvrde i to da je u prirodne proizvode namenjene nezi lica i tela apsolutno isplativo uložiti novac, jer su pozitivni rezultati i efekti na telu i više nego očigledni.

U nastavku se bavimo domaćim brendovima prirodne kozmetike, koji mogu da vam pruže samo najkvalitetnije preparate za negu, sa kojima sigurno nećete pogrešiti!

#1 Dr Wolfin

Dr Wolfin je prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih domaćih brendova prirodne kozmetike, budući da je niz preparata iz njihove proizvodnje nastao isključivo kao rezultat dubinskih istraživanja prirodnih sastojaka i njihove pažljive obrade u Dr Wolfin laboratoriji.

Prirodna Dr Wolfin kozmetika je fokusirana na dame, verujući da je njihova istinska lepota u zdravoj, elastičnoj i sjajnoj koži lica i tela, a ne samo u crtama lica i njegovom našminkanom odrazu.

Zbog toga je u ponudu uvrstio najkvalitetnije serume, kreme i setove proizvoda koji su kategorizovani prema uzrastu korisnica, regiji koja se tretira, krajnjim efektima i drugim važnim faktorima. Dr Wolfin kozmetika je pogodna gotovo za sve uzraste, budući da je dodir prirode na licu uvek poželjan i zdrav za dame svih generacija.

#2 Sofi kozmetika

Domaći kozmetički brend koji zaslužuje pažnju dama je i Sofi kozmetika, nastala kao radionica posvećena proizvodnji prirodnih preparata za negu. Posvećena ručna izrada proizvoda je ono što ih izdvaja i preporučuje, a odličan odnos cene i kvaliteta je dodatna prednost za sve korisnike.

Sofi proizvode možete koristiti tokom cele godine, a naročito se preporučuju tokom letovanja, kada su koža i kosa posebno izložene suncu i njegovim (štetnim) efektima.

Sofi kozmetika ima u ponudi kreme, maske, sapune, balzame,ulja, kupke i dezodoranse, pa se može reći da svojim asortimanom zadovoljava gotovo sve potrebe korisnika u pogledu nege lica i tela.

#3 Freshka Gora

Još jedan domaći brend simboličnog naziva – Freshka Gora, ispunjava kozmetičke police mnogih dama koje vode računa o prirodnom sastavu svojih preparata za negu. Osnivači brenda kvalitet i traženost svojih proizvoda pripisuju isključivo prirodi, iz koje su izvukli ono najbolje i pretočili u šampone, meleme, zubne paste i sapune.

Freshka Gora je nastala prvenstveno kao težnja da se izađe u susret osetljivoj koži zahtevnoj za održavanje.  Nevenova mast je kao prvenac ovog brenda pokazao odlične rezultate i motivaciju za dalje napredovanje i proizvodnju, a danas je, osim ove masti, u ponudi i širok asortiman drugih preparata za sveobuhvatnu negu lica i tela.

#4 Marigold

Marigold (neven) nosi ime po jednom od najlepših i najnežnijih cvetova, a isti epiteti bi se mogli pripisati i proizvodima ovog brenda. Ponuda preparata je potpuno prirodna i pogodna za sve vrste kože, a naročito za onu koja je sklona iritacijama, a koja je ujedno i najzahtevnija za održavanje.

Ovaj proizvođač stavlja akcenat na prirodna ulja koja posebno blagotvorno deluju na kožu, pa upravo ulja imaju veliki udeo u sastavu Marigold proizvoda. Između ostalog, treba naglasiti i visokokvalitetna ulja jojobe, badema, avokada, semenki grožđa i drugih prirodnih sastojaka, koji vraćaju koži mladolik izgled i željenu zategnutost.

#5 Beauty Bar Lotions and Potions

Beauty Bar Lotions and Potions se izdvojio kao proizvođač prirodnih i vrlo praktičnih proizvoda za negu. Naime, većina preparata može da posluži kao “dva u jedan proizvod”, pa piling za usne ovog brenda ima umirujući efekat na ispucale i bolne usne, ali je istovremeno i odlična priprema za nanošenje šminke.

Balzami za usne su ujedno tonirani prirodnim pigmentima, pa osim nege usana, možete dobiti i željenu nijansu koja ih će ih dodatno naglasiti. Mirisi ovog brenda su takođe specifični jer dolaze u čvrstom stanju, a nanose se na pulsirajuće tačke, mada su pogodni i za nanošenje na krajeve kose koja duže zadržava miris, i upija negujuće ulje jojobe iz proizvoda.

Ovo su neki od najkvalitetnijih domaćih brendova prirodne kozmetike, koji itekako mogu da konkurišu najvećim svetskim imenima iz sveta lepote i nege. Pored navedenih proizvoda jako je značajan i unos zdravih i odabranih namirnica kao što je proteinski prah konopljinog semena, koji utiče na jačanje imuniteta i bolji izgled iznutra. Preporučujemo da na policama drogerija obratite pažnju na navedena imena, jer će vas kvalitet prirodnih proizvoda uz povoljan odnos cene i kvaliteta zasigurno prijatno iznenaditi.