EVO GDE JE FINALNA RASPRODAJA ZIMSKE KOLEKCIJE CIPELA

Muske scholl čizme braon boje

Polako nam stiže proleće. Zimska sezona je na izmaku, pa su samim tim izlozi prodavnica kao i online shop-ovi prepravljeni natpisima o raznolikim sniženjima. Sva ta ponuda izgleda veoma primamljivo. Možda je pravo vreme da potražite baš onaj model koji ste pikirali celu sezonu ali ga niste kupili. Možda se baš taj model nalazi na nekom od sniženja

U online ponudi Scholl obuca, u toku je veliko sezonsko sniženje na kolekciju jesen/zima 2019/2020. Osim što je našem brendu bitno da obezbedi udobnost, kao i da anatomska obuca bude izrađena od najkvalitetnijih materijala, sezonsko sniženje poslužiće vam da uštedite novac, a da pritom dobijete vrhunski kvalitet.

Kupovina čizama pred kraj sezone? Zašto da ne….

Nijedna žena nikada nije priznala da ima previše čizama ili cipela u svom cipelarniku. Takođe kada prođe pored izloga prepunog čizama na sniženju, sigurno će zapaziti onaj idealan par u crnoj boji koji fali u njenoj kolekciji. Jer crna boja je uvek u modi, i budite sigurni da ćete i sledeće sezone nositi modernu obuću.

Memory Cushion tehnologija je takva da obuca koja je tako izrađena pruža osećaj mekoće, udobnosti i lakoće. Idealna za ove poslednje kišne dane zime, kao i prve dane proleća su Taty poluduboke čizme, izrađene od mekane gume i sa udobnim mekanim ulošcima. Sa jedne strane odišu elegancijom i stilom, a sa druge čuvaju i greju vaša stopala. Sigurni smo da ćete ovakav model kombinovati kroz sve sezonske periode. 

Model po našoj preporuci i nalazi se takođe na velikom sniženju u okviru online ponude je New Vestmann anima, crne čizme sa fenomenalnim printom, idealne za svakodnevne raznovrsne kombinacije, za različite događaje. U potpunosti su odrađene od eko kože sa mekanim ulošcima i udobnom i mekom postavom. U potpunosti ne propustljive i sigurne za bljuzgavicu i kišu.

Ukoliko je vaš izbor anatomska obuca, ukoliko želite kvalitetan model koji ćete nositi kroz bezbroj sezona, vaš izbor bi trebao da bude obuća koju nudi brend Scholl.

“ Obuj papuče, prehladićeš se …”

Dok smo bili deca ova rečenica je bila nešto što nas je konstantno pratilo. Kada smo odrasli i mi sami smo je bezbroj puta izgovorili. Od stopala počinju prehlade, kao i povrede, bolovi u celom telu. Očuvanje zdravlja celog organizma i čuvanje od povreda, je zadatak koji Scholl obuca već dug niz godina uspešno ispunjava. 

U online ponudi našeg brenda na sezonskom sniženju se nalazi i veliki izbor obuće za kućnu upotrebu. Prolećni dani umeju da imaju veoma hladna jutra. Kada se izvučete iz svog toplog kreveta i pijuckate jutarnju kafu ne dozvolite da vaš mir poremeti hladnoća koju osećate po vašim stopalima. Model koji ćete koristiti svaki put u ovakvim trenucima tokom cele godine su Cheia patofne u dve boje siva i camel.

Veoma su tople i imaju zaštitnu podlogu koja sprečava klizanje. Nalaze se na velikom sniženju u ponudi obuca online našeg sajta. Ukoliko vam je potreban poklon za osobu koja vam je draga i zaslužuje udobnost kakvu vam pruža Scholl obuca siguran izbor su Cream Bootie sive patofne. Sigurni smo da ćete izmamiti i više od osmeha drage osobe.

Svi smo mi različiti, isto tako su i naši ukusi različiti. Na sniženju su i Rachele papuče u više boja, koje se brinu da vaši svakodnevni kućni poslovi budu što jednostavniji barem kada je u pitanju udobnost. Takođe su dizajnirane tako da čak i u tim momentima održite prefinjen izgled kakav vam i dolikuje.

Anatomska obuca brenda Scholl je vaš siguran izbor bez obzira kakav komad obuće vam je potreban. Naša ponuda obuhvata veliki izbor različitih modela. Godinama izrađujemo obuću po specijalnim tehnologijama, koje se brinu pre svega o zdravlju organizma i naravno o udobnosti. 

Naša briga je da kupci kao i uživaoci našeg brenda budu pre svega zadovoljni. U skladu sa tim sniženja su kod nas uvek prisutna. Posetite naš online shop i izaberite neki model za vas ili vama drage ljude.

Zenske school cizme braon boje