Evo gde se nalaze najbolje prodavnice veša u Beogradu

Razbacan veš na krevetu

Donji veš je verovatno najbitniji komad odeće svakog pojedinca. Nosi se ispod “spoljašnje odeće”, i obično je u direktnom dodiru sa kožom. Osim praktične upotrebe, igra i ulogu pružanja dodatne toplote telu, naročito tokom zimskog perioda. 

U savremenoj metropoli kao što je Beograd, svaki proizvod ima veliko i razvijeno tržište. Ovo može otežati proces nalaženja pouzdanog i kvalitetnog proizvođača, brenda ili prodavnice. 

Zato smo se potrudili da vam, u ovom tekstu, skrenemo pažnju na najbolje i najkvalitetnije prodavnice veša u Beogradu

#1 Jasmil  – Cetinjska 32

Jasmil je srpski brend donjeg veša koji se proizvodi od najfinijeg pamuka i prirodnih materijala iz zapadne Srbije. Ovaj brend se zasniva na korišćenju vrhunskih materijala u kombinaciji sa kvalitetnim i modernim dizajnom ali i majstorski dobrom proizvodnjom. 

Kupovinom njihovih proizvoda ne samo što podržavate domaću privredu već dobijate i kvalitetan proizvod po veoma pristupačnoj ceni. 

Imaju radnje na više lokacija u Beogradu na adresama Cetinjska 32, Šajkaška 15a, i Kneza Višeslava 138 

#2 Yamamay – Knez Mihailova 18

Yamamay je brend koji je nastao 2001. godine u Italiji po ideji dizajnera Đanluiđija Ćimina. Još tada, Đanluiđi je verovao u ekspanziju trgovine donjeg veša pa je odlučio da uz pomoć porodice pokrene ovaj brend koji danas ima ekspoziture širom Evrope.

Cilj ovog brenda je prema njihovim rečima da “uđu u srce svake Yamamay žene” tako što su dizajnirali svoje prodavnice da budu mesto gde se kupci osećaju prijatno i opušteno. 

Odnos cene i kvaliteta je veoma povoljan budući da po izuzetno pristupačnim cenama dobijate kvaltietan, pouzdan i moderan veš. Ovo je i doprinelo da Yamamay postane jedan od vodećih brendova na tržištu veša danas

U Beogradu se nalaze u Knez Mihailovoj ulici, i broj 18 u tržnom centru Delta City u ulici Jurija Gagarina 16. 

#3 Extreme Intimo – Terazije 8

Glavno uverenje ovog brenda je da su osećaj udobnosti, slobode i zadovoljstva u sopstvenoj koži imperativ. Da iza tih reči zapravo stoje,  govore hiljade, ako ne i milioni, zadovoljnih kupaca iz Srbije i regiona. 

Extreme Intimo je takođe srpski bend koji je osnovan Arilju 1992. gde im se i danas nalazi proizvodnja. 

Bilo da volite svedeni dizajn sa malo detalja ili ste osoba koja se najbolje oseća interesantan dezen velika je verovatnoća da ćete zadovoljiti sve svoje potrebe sa ovim brendom

Nalaze se na više lokacija u Beogradu na adresama Terazije 8 i u tržnom centru Beo Shopping centar u ulici Vojsilava Ilića 141. 

#4 Lindex – Bulevar Mihajla Pupina 4

Švedska kompanije donjeg veša je jedna od najpopularnijih tekstilnih brendova na svetu. Trenutno imaju 480 prodavnica u 16 država širom sveta. 

U Lindex prodavnicama, osim kvalitetnog veša možete naći veliki izbor odeće i posteljine za decu svih svih uzrasta. 

Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i povoljnih modnih proizvoda dizajniram uglavnom za žene i decu. Nađite ih u tržnim centrima Ušće i Merkator Centar.

#5 Intimissimi – Knez Mihailova 2 

Intimissimi je italijanski brend donjeg veša sa bogatom istorijom. Postao je vodeći brend na evropskom tržištu ubrzo nakon nastanka, davne 1996. godine. 

Intimissimi donji veš razume potrebe svake žene pa nije iznenađenje činjenica da njihov kvalitetan i svedeni dizajn privlače poglede kupaca širom sveta

Smatraju da se njihova dobitna kombinacija sastoji od materijala visokog kvaliteta, smisla za romansu i maštovitosti, upakovan u sveden proizvod bez previše eksesa ili agresivnog dizajna.

Nalaze se na tri lokacije u Beogradu u ulicama Kneza Mihaila 2, Jurija Gagarina 16 i Višnjička 84. 

Izbor je na vama 

Biranje donjeg veša može biti prilično naporno budući da je taj komad odeće privatniji od ostalih. Ne deli se ni sa kim i mora biti praktičan ne samo zbog udobnosti već i zato što neadekvatan donji veš može imati i neželjene posledice po naše zdravlje

U kojoj god svrsi da se nađe, činjenica da je da donji veš mora biti udoban i visokog kvaliteta da bi zadovoljio naše potrebe. 

Nadamo se da smo vam ovim tekstom olakšali izbor kada je u pitanju nalazak idealnog donjeg veša jer smo se potrudili da navedemo brendove za koje provereno znamo da su kvalitetni, pouzdani i povoljni a na vama je posetite njihove internet prezentacije ili prodavnicu, i vidite koji vam najviše odgovara. 

Posted in gde