Gde možete uraditi biorezonantno testiranje i terapiju

Poslednjih godina u svetu, ali i kod nas sve se više govori o efikasnosti kvantne medicine, kao relativno nove grane ove nauke, kao i o pouzdanosti biorezonantne terapije. Iskustva korisnika to često potvrđuju, a mi ćemo vas u ovom tekstu informisati o tome šta je biorezonantan terapija i gde možete obaviti biorezonantno testiranje u Srbiji. Pročitajte.

Šta su biorezonantno testiranje i biorezonanta terapija?

Biorezonantno testiranje spada u metode kvantne medicine. U pitanju je metod postavljanja dijagnoze koji se razlikuje od dijagnostičkih procedura u klasičnoj medicini. Pre svega, sastoji se u tome da se koriste elektrode koje detektuju promene u telu. Kada se promene registruju, informacije o njima se ispisuju na kompjuteru. Na taj način, lekar koji se bavi kvantnom medicinom zapaža određena odstupanja u vašem telu.

Međutim, biorezonantno testiranje nije isključivo postavljanje dijagnoze. Naime, njemu je pridružen i poseban oblik lečenja ­– biorezonantna terapija. Biorezonantna terapija, podešavanjem kompjuterskog programa, šalje odgovarajuće lekovite frekvence struje u telo.

Pozitivne strane biorezonantne terapije

Jedna od pozitivnih strana ove terapije je individualizacija prema svakom pacijentu. Dakle, ne postoji univerzalna šema ili protokol za lečenje, već se terapija prilagođava svakoj osobi pojedinačno i njenom konkretnom zdravstvenom problemu. Cilj je da se u telu uspostavi ravnoteža, te da se ono samo izbori, jačanjem sopstvenih snaga.

Da li postoje neželjeni efekti biorezonantne terapije?

Nije primećeno da je tokom dosadašnje primene biorezonantna terapija dala nuspojave. Pritom, procedura je potpuno bezbolna, neagresivna i maskimalno bezbedna. Drugim rečima, primećeni su i za sada su poznati isključivo pozitivni efekti terapije na bolest.

Kako se biorezonantna terapija dozira?

Biorezonantna terapija može imati frekvenciju od 10 Hz do 500 kHz. U zavisnosti od vrste problema, odnosno bolesti, razlikovaće se i frekvencija. Izrađen je poseban kompjuterski sistem koji određuje optimalnu terapiju. Na osnovu pregleda pacijenta, a i daljim praćenjem efekata terapije, sistem menja frekvenciju elektromagnetnih talasa, tj. struje koja prolazi kroz elektrode.

Što se učestalosti tiče, pokazalo se kao uspešno primenjivanje terapije jednom nedeljno, a kasnije i jednom mesečno. Međutim, učestalost tretmana zavisi od prirode bolesti.

Kod kojih oboljenja biorezonanta terapija daje najbolje rezultate?

Biorezonantna terapija je naročito blagotvorna kod pacijenata koji boluju od autoimunih oboljenja, iako je reč o pacijentima sa „prejakim“ imunim sistemom. Naime, ne samo da će pomoći u jačanju imuniteta, već je jako korisna i u njegovom slabljenju kada je to neophodno. Pacijenti koji imaju alergiju na neku vrstu hrane, osobe obolele od reumatoidnog artitisa, kao i pacijenti koji boluju od astme najviše će osetiti pozitivna dejstva biorezonante terapije.

Takođe, hronični zamor i stres su česti razlozi koji pacijente dovedu u ordinacije kvantne medicine. Biorezonanta terapija pogodna je I kao dodatna metoda u lečenju trovanja i brojnih infekcija. A smanjuje i ožiljke. Ova terapija ne samo da daje pozitivne rezultate u fizičkim, već i u mentalnim tegobama. Biorezonantno testiranje vrši analizu energetskog stanja organizma, nivoa stresa i psihoemocionalnog stanja. Uglavnom to čini indirektno, proverom stanja krvnih sudova i funkcije organa.

Takođe, ovom dijagnostičkom metodom mogu se predvideti i sklonosti ka pojedinim bolestima. Među njima su predispozicije za šećernu bolest, poremećaje štitne žlezde i oštećenja kičme i zglobova.

Gde otići na biorezonantnu terapiju?

U našoj zemlji postoji Udruženje za promociju i razvoj kvantne medicine.Pored toga što su njegovi članovi lekari kvantne medicine u više ordinacija u Beogradu, takođe su i edukatori. Dakle, moguće je prijaviti se i za obuku iz ove oblasti.

Pretragom interneta, mogu se pronaći lokacije ordinacija i obaviti pregledi nakon zakazivanja telefonom ili e-mailom. Osim u Beogradu, gde postoji najviše ovakvih ordinacija, specijaliste kvantne medicine možete pronaći i u drugim velikim gradovima Srbije – u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu…

Većina ordinacija nudi i brojne druge usluge dijagnostikovanja i terapije, a cenovnici su dostupni na njihovim web stranicama. Takođe, na brojnim web lokacijama možete pročitati i iskustva pacijenata i korisnika, a ocene konkretnih klinika i komentare ljudi koji su ih posećivali dostupne su na Google-u. To vam može pomoći u odabiru klinike koju želite da posetite. Većina korisnika upoređuje biorezonantnu terapiju sa spa tretmanom, u pogledu osećaja prijatnosti prilikom tretmana i pravog preporoda tela i duha.

Zaključak

Kvantna medicina je izdvojena oblast medicine, koja postaje sve popularnija. Radi se o grani koja u postavljanju dijagnoze i lečenju ima holistički pristup. To znači da posmatra čoveka kao celinu i usmerava ga da se bori protiv bolesti maksimalnim iskorišćavanjem svojih kapaciteta. Iako je u nekim domenima opovrgavana od strane klasične medicine, u velikom delu se ova grana medicine dopunjuje sa ostalim. Zahvaljujući dobrim stranama i jedne i druge, budućnost dijagnostikovanja i lečenja je svetla. Biorezonantno testiranje i biorezonantna terapija su to već dokazali.

Posted in gde