Hoteli sa najlepšim enterijerima u Beogradu

Elegantan enterijer hotela

Svakome ko organizuje putovanje (poslovno ili privatno) od izuzetne je važnosti da pronađe adekvatan smeštaj za što ugodniji odmor. Kriterijumi za njegov izbor su različiti – nekome je važna cena, nekome lokacija, dok će neko treći da traži kombinaciju prva dva uz dodatne pogodnosti. 

Šta god da je posredi, najvažnije od svega je da se vi osećate ugodno na mestu gde ćete boraviti.

Kako se turizam sve više razvija, tako se i brojni beogradski restorani i hoteli takmiče koji će biti lepši, komforniji, te pružiti svojim posetiocima kvalitetan ugođaj. Nije važno da li ćete posetiti Inter Hollywood Ledine za Novu godinu ili u Hyatt Regency hotelu organizovati proslavu venčanja, svi oni imaju jedan isti cilj: da se vi osećate dobro tu gde jeste.

Danas vam odgovaramo na pitanje: koji su hoteli sa najlepšim enterijerom u Beogradu?

Hotel Moskva: dragulj srpske prestonice

  • Adresa: Terazije 20, Stari grad

Jedan od najdugovečnijih beogradskih hotela, Hotel Moskva, zvanično je otvoren početkom XX veka, a od druge polovine istog veka on se nalazi pod zaštitom države.

Izgrađen u stilu ruske secesije, njegov enterijer će vas vratiti jedan vek nazad i stvoriti osećaj kao da ste zakoračili u rusku bajku. Pastelni tonovi zidova i nameštaja koji preovladavaju u njegovom unutrašnjem uređenju, odaju utisak plemenitosti i kraljevskog izgleda.

Njegova duga tradicija postojanja, velelepni unutrašnji izgled i lokacija omogućili su mu da bude domaćin nekim od najvećih svetskih imena poput Indire Gandi, Alberta Ajnštajna i Kirka Daglasa.

Mama Shelter: enterijer koji priča priču

 

  • Adresa: Kneza Mihaila 54A, Stari grad

 

Ovo je jedan od onih hotela kome je glavni cilj da se svaki posetilac oseti kao kod svoje kuće. On se, takođe, može pohvaliti i činjenicom da se nalazi na nekoliko interesantnih lokacija u svetu (preciznije u 6 država i 11 gradova), između ostalog i u Beogradu.

Specifičnost enterijera Mama Shelter butik hotela sastoji se u tome što oni pričaju priču gradova u kojima se nalaze. Primetni su i uticaji drugih gradova i kultura, koji uzeti zajedno, kreiraju jedinstvenu kombinaciju emocija u svakom gostu ovog neobičnog mesta.

Mama Shelter nije samo hotel ili restoran, to je mesto gde se u šarenilu boja dešava prava magija. Svaka soba ima drugačiji izgled, a sve sa namerom da vama pruži ugodan boravak.

Belgrade Art Hotel: moderna umetnost na delu

 

  • Adresa: Kneza Mihaila 27 (Stari grad)

 

Belgrade Art Hotel je savršeno mesto za sve ljubitelje umetnosti. Smešten u samom centru grada, beogradskoj pešačkoj zoni, ovaj hotel pruža mir i spokojstvo u potpunom odsustvu automobila. Njegove smeštajne jedinice će vam pružiti ne samo udobnost, već i mogućnost da istražite glavne znamenitosti srpske prestonice na najbrži način.

S obzirom na to da ovaj hotel pripada jednoj porodici iz sveta modne industrije, na svakom koraku ćete imati priliku da vidite komade koji predstavljaju deo moderne umetnosti, a njegov ukupan enterijer predstavlja savršenu kombinaciju jednostavnosti i luksuznih detalja.

Osim toga, u hotelu postoji posebna vrsta apartmana, takozvani art apartman, umetnički, luksuzno dizajniran prostor, za sve ljubitelje opuštanja u umetnosti. 

Tesla Hotel: spoj tradicionalnog gostoprimstva i modernog enterijera

 

  • Adresa: Šumatovačka 42 (Vračar)

 

Ukoliko se pitate šta to Tesla Hotel nudi svojim posetiocima, odgovor nije težak: inovativan dizajn u kombinaciji sa jednostavnošću. Elementi ovog hotela, imaju za cilj da odgovore na zahtev svakog gosta, te da mu omoguće što ugodniji boravak. 

Ukoliko vas zanima život i delo našeg istaknutog fizičara Nikole Tesle po kome je ovaj hotel i dobio ime, zidovi i enterijer Tesla Hotela će vam ispričati njegovu priču. Moderno uređene sobe su stvorene za uživanje, a nameštaj je udoban i prilagođen svačijem ukusu.

Enterijer jednog hotela je jedna od najvažnijih stvari na koje gosti gledaju prilikom odabira smeštaja. Pre svega se cene izgled i čistoća apartmana, a hoteli koji imaju dugu tradiciju i pozitivne utiske nekadašnjih posetioca su u znatno većoj prednosti u odnosu na ostale. Beograd ima veliki broj hotela sa izuzetno lepim enterijerima, te je teško ograničiti se na jedan, a konačan izbor zavisi od vaših želja i potreba.