Kombijem do aerodroma – najbolji način da stignete bezbedno i na vreme

Obožavate da putujete avionom, ali vas  svaki put muči da pronađete nekog ko bi vas u pola noći vozio do aerodroma ili sačekao na aerodromu, ne plaćaju vam se preskupi taksiji, koji treba da se rezervišu i da se unapred obezbede. Gradski prevoz ne dolazi u obzir jer vam nije ni blizu, a i ne ide toliko često. Opcija koja vam ostaje, i to kao najbolja, jeste vožnja do i sa aerodroma kombi prevozom. Danas nema traženije vrste prevoza ni za ostala svrhe, a za aerodrom naročito. I to ne samo kada treba da odete do beogradskog, već i do onih u zemljama u okruženju. 

Do kojih aerodroma se najčešće ide kombijem

Za Beograđane, ali i one iz ostalih delova Srbije, u obzir dolazi, naravno, beogradski aerodrom, ali neretko i niški, naročito za određene destinacije. Poznata je stvar da se sa nekih evropskih aerodroma može leteti i jeftinije i direktno na neke željene destinacije. Zato se iz Beograda i drugih većih gradova organizovano ide kombijem do nekih od najpopularnijih aerodroma u okruženju – do Budimpešte (Franc List), Beča (Švehat), Bratislave (Milan Rastislav Štefanik), do Praga… Ono što putnicima izrazito znači jeste to što do ovih aerodroma prevoz ide svakog dana, te se vrlo lako može uklopiti sa vremenom leta na bilo kom od navedenih aerodroma. 

Putovanje kombijem, bilo da idete na ili sa aerodroma, mora da bude udobno, jer je to tek početni ili završni deo putovanja. I zato je važno za kog prevoznika se odlučujemo – da to bude pouzdan, iskusan prevoznik, sa čistim i udobnim vozilima, koja su u rukama isto tako pouzdanih i iskusnih vozača. Naravno, važno je da prevoz, odnosno kombi ima dovoljno mesta za prtljag, kao i da se poštuje ugovorena satnica, kako ne bi ni slučajno došlo do kašnjenja na letove. 

Koje su još pogodnosti kada izaberemo kombi prevoz do aerodroma

Ono što nam je jako važno kada tražimo prevoz do aerodroma jeste činjenica da nam treba takav prevoz koji će nas pokupiti na našoj adresi, odnosno do nje dovesti. Dakle, kao taksi, samo da ne bude toliko skupo. Kombi prevoz upravo nudi opciju dolaska na adresu, i to ne samo u Beogradu, već i u svim mestima u Srbiji. Takođe je moguće organizovati takav prevoz i do željenih autobuskih i železničkih stanica. Kada saopštite prevozniku vreme leta, on će izračunati tačno koliko vam vremena treba da biste na let stigli na vreme, tako da ne morate da brinete o vremenu. Tu se uračunavaju gužve na granicama, gužve na putu, i vreme koje je potrebno za pasošku kontrolu na aerodromu. 

Da li ima polazaka u koje god vreme nama treba

I ovo je jedna od pogodnosti – nije da postoji samo jedan kombi koji vozi na određenu destinaciju – ukoliko za tim ima potrebe, postoji i nekoliko polazaka dnevno do željene destinacije. Dakle, samo se na vreme najavite, makar dan ranije, i sigurno ćete sebi obezbediti mesto u terminu kad vam odgovara. Nema minimalnog broja putnika i kada je potrebno, može se organizovati prevoz iz bilo kog grada.

Za šta se još koristi kombi prevoz

Kombi prevozom možete stići gde god da poželite i da ga iznajmite u bilo koje svrhe. Na primer, želite da idete na koncert omiljenog izvođača, ali on je u nekoj daljoj evropskoj državi – nikakav problem, jer vas do tamo može odvesti kombi prevoz. Tim iz vaše firme, ili pak cela firma ide na tim bilding – možete iznajmiti vozilo sa vozačem koji će taj put učiniti nezaboravnim, a lišiti sve brige o tome ko će voziti i odgovornosti koja uz to ide. Kombi prevozom se putuje i na neke dnevne izlete i šoping ture u neke od bližih ali i daljih gradova (Segedin, Temišvar, Budimpešta, Beč…). Ako imate goste koje treba iz jednog grada odvesti u drugi povodom proslave venčanja, rođendana ili bilo kojom drugom prilikom, kombi prevoz je i u tim slučajevima pravo rešenje. Jednostavno, za svaku priliku koja vam treba. 

Komunikacija je najvažnija

Kada organizujemo putovanje, jako nam je važno da lako komuniciramo sa onima koji nam pružaju uslugu prevoza. Dakle, da jednostavno pozivom ili preko četa možemo da dobijemo sve potrebne informacije, o ceni, vremenu polaska, kao i da obavestimo prevoznika o tome ukoliko kasnimo ili se nešto u našem planu promenilo. Fleksibilnost ove vrste prevoza je veća nego, recimo kod autobuskog prevoza, te se manja kašnjenja tolerišu ako ne utiču na stizanje na vreme za let. Kada imamo jasnu i transparentnu komunikaciju sa prevoznikom, teško da u organizaciji puta nešto može krenuti kako ne želimo.