Najbolja mesta za doček Nove 2023. godine

zdravica na novogodišnjoj proslavi

Želeli biste da odete negde gde biste mogli da se provedete ludo i nezaboravno za doček Nove 2023. godine, ali ne znate gde biste to mogli? Ne možete da se snađete u moru primamljivih ponuda, te mislite da vam je potrebna pomoć oko odabira? 

Pomoći ćemo vam da se odlučite za baš onaj najbolji predlog koji će vam doneti nezaboravne uspomene sa vašim dragim prijateljima. Izdvojili smo za vas neke od najboljih mesta na kojima možete da dočekate godinu koja nam predstoji.

#1 Kafana Tarapana – Nova godina u jednoj od največih kafana

Tarapana je jedna od dve najveće kafane kod nas. Atmosfera je vrlo boemski nastrojena, sa prelepim ambijentom, idealnim za ovakvu vrstu događaja. Predstavlja savršen miks kluba i kafane, tako da oni koji vole makar jedno od ta dva, savršeno će se provesti, jer, kada je u pitanju Tarapana Nova godina je u ovoj modernoj kafani uvek nezaboravno iskustvo!

Ovo je jedna od ubedljivo najlepših beogradskih kafana do sada, tako da, što se samog ambijenta tiče, sigurni smo da ćete uživati. Poznata je po neverovatno kvalitetnom ozvučenju i rasveti, što će doživaljaj učiniti još boljim. Izaberite svoj separe, barski sto ili visoko sedenje i uživajte u predivnoj atmosferi!

#2 Hotel Crowne Plaza – šampanjac u ponoć

Prostor ovog hotela je jako elegantno odrađen, sa bezbroj šljaštećih detalja, te je, samim tim, jako prikladno baš za prilike poput Nove godine. U skladu sa tim, osoblje je vrlo profesionalno nastrojeno i tokom čitave noći će brinuti o tome da vama bude jako ugodno.

Tačno u ponoć, dočekaće vas šampanjac za zdravicu i savršeno spremljena večera u ovom, skoro renoviranom, glamuroznom restoranu sa pet zvezdica. S obzirom na to da je hotel ekstrvagantan, takva bi trebalo da vam bude i novogodišnja odevna kombinacija.

#3 Hotel Jugoslavija – luksuz od kristala

Ovo prelepo mesto, koje se nalazi na obali Dunava, predstavlja jedno od najstarijih sprskih hotela. Hotel Jugoslavija poseduje najveći luster na svetu, napravljen od Swarovski kristala. Nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda, jer je napravljen od 40.000 kristala, a sala u kojoj će sam doček biti, poseduje 16 kristalnih lustera.

Osoblje ovog divnog hotela je krajnje profesionalno i maksimalno će se potruditi da vam sve bude potaman, tako da o tome ne morate brinuti. Što se tiče parkinga, i za to možete da odahnete jer je on čitav pod video nadzorom, te će vaša vozila biti potpuno sigurna dok vi sa svojim prijateljima i porodicom slobodno proslavljate Novu godinu.

Nazdravljanje čašama sa šampanjcem na novogodišnjoj proslavi

#4 Hotel Metropol Palace – za najekskluzivniji doček

Tačno u centru Beograda, nalazi se jedan od četiri najekskluzivnija hotela kod nas – Metropol Palace. Smatra se i jednim od najlepših beogradskih hotela, takođe i najvećih, s obzirom na to da u njega može stati oko 700 ljudi, što je definitivno največi kapacitet kada pričamo o hotelima.

Ovaj hotel poseduje i svoj parking, ali on za sada nema mnogo mesta, međutim, nedaleko od samog objekta, nalazi se velika podzemna garaža, tako da nećete imali problema sa parkiranjem. Kada se smestite u ovaj prelepi ambijent i kada vas dočeka još lepša, svečana večera, poželećete da se vraćate ovde svake godine.

#5 Klub Hype – najbolje elektronske žurke

Najpopularniji među noćnim kljubovima u Beogradu kada je u pitanju elektronska muzika je zasigurno klub Hype, za kog govore da je pravo hipstersko mesto. Takođe, isto tako se govori i o tome da je tamo apsolutno svaka žurka do sada bila savšrena, te samo to možemo i očekivati za sam doček Nove godine.

Bez obzira na to iz kog pravca dolazite, do ovog mesta je vrlo lako doći, jer je u samom centru. Ono što je dodatno iznenađenje, jeste da se u sklopu klupa Hype nalazi i bar Martinez.

To znači da je kupljena karta za šank za doček Nove godine u klubu Hype važeća i za proslavu Nove godine i u Martinezu. Ovim putem možete prisustvovati i na jednom i na drugom dočeku. Ukoliko ne znate šta biste mogli nekome da poklonite za Novu godinu, karta za ulaz na neko od ovakvih mesta može biti idealno rešenje.

#6 Na Vodi Kafana

Ova kafana spada i u najpopularnije, a i u najveće s obzirom na njen kapacitet da primi oko 600 ljudi. Ono što ovo mesto izdvaja od ostalih spomenutih jeste da je u piranju splav i da se nalazi na vodi, po čemu je ona i dobila naziv. Takođe, jedna je od najpristupačnijih kada se tiče cena.

Kada se radi o parking mestima, ako uzmemo činjenicu da se ova kafana nalazi na Ušću, možemo slobodno zaključiti da će mesta za vaša vozila biti i više nego što je potrebno. Većina ljudi koja je bila na ovom mestu, bilo neko neobavezno okupljanje ili neko bitno slavlje, govorili su kako su se proveli neverovatno dobro, te da bi taj izlazak rado voleli da ponove.Nadamo se da smo vam pomogli da odaberete pravo mesto da na najbolji mogući način provedete novogodišnju noć sa nekim ljudima iz vaše porodice ili sa vašim prijateljima, Želimo vam da se provedete bolje nego što ćete očekivati!