Provod tokom dana – da moguće je!

Iako većina smatra da je vreme za zabavu i provod rezervisano za večernje i noćne sate, poslednjih godina se to pravilo dosta promenilo. Sve je više mesta na kojima se čuje muzika u vreme ručka. Na ovakvim mestima se možete opustiti ako ste imali stresan dan na poslu, jer pauza u opuštajućem ambijentu svima dobro dođe. Takođe, važni životni događaji, kao što su rođendani, proslave diplome ili uspešno zaključen posao, mogu se proslaviti u restoranima sa muzikom preko dana. Sve je više ljudi koji na ovaj način slave, uz kvalitetnu muziku, dobru hranu i prijatan ambijent.

Poslovni ljudi, isto tako često svoje saradnike i poslovne partnere vode na ovakva mesta. Pogotovo ako su ti poslovni partneri iz inostranstva, pa žele da osete čari provoda u našoj zemlji. Naravno, za mnoge poslovne sastanke često je potrebno izabrati malo ozbiljnija mesta, ako se radi o nekom većem poslovnom poduhvatu. Ali ako je atmosfera opuštenija, onda će svima biti prijatno u ovakvom ambijentu. Često se nakon ručka na ovim mestima, provod nastavi do kasnih jutarnjih sati u nekom klubu.

Hrana i piće za potpuni ugođaj

Prijatan ambijent je veoma važan, ali isto tako je važna i hrana koja se na takvim mestima služi. Kvalitetna hrana i specijaliteti zadovoljiće i najprobirljivije gurmane. Bogat dnevni meni, sa jelima po porudžbini, oduševiće sve ukuse. Zakuska na početku obično je od suhomesnatih i mlečnih  proizvoda koji se proizvode u našoj zemlji, a nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Mnogi alkoholni i bezalkoholni napici, samo će upotpuniti čitav događaj. Dobra rakija ili neki drugi aperitiv, otvoriće apetit za ukusnu hranu. Odlična hrana i piće preduslov su za uspešno poslovanje nekog restorana.

Italijanska hrana, tradicionalna kuvana jela, ili mnogobrojna jela sa roštilja, riba i morski plodovi, za svakoga se može pronaći nešto. Najbitnije je da su namirnice sveže i vrhunskog kvaliteta. U ponudi treba da se nađe i veliki izbor raznih salata, koje će upotpuniti uživanje. Takođe, deserti moraju biti najfinijeg ukusa, kako bi na najlepši način zaokružili čitav ručak.

Prestonica kao centar zabave

Prestonica Srbije, kao i mnoga mesta u unutrašnjosti, bogata je restoranima sa muzikom preko dana. Kako je Beograd svetska metropola, on iz godine u godinu ima sve bogatiju ponudu za mnogobrojne turiste kojih je sve više. Restorani sa muzikom preko dana su idealni za neka spontana okupljanja, kao i za organizovana dešavanja. 

Mnogo je domaćih ljudi, ali i stranaca koji uživaju u ovom tipu druženja sa dragim ljudima. Svaki ručak ili odlazak na piće, prijatniji su uz muziku. Mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata su prepoznali potrebu za ovakvim dešavanjima u toku dana, pa se sve češće odlučuju da svojim gostima pruže ovakav vid usluge. Obično se gosti na ovim mestima zadržavaju svega par sati, ali to je dovoljno vremena da provod bude zagarantovan.

Cena usluge

Na mestima koja imaju muziku u dnevnoj varijanti, sama muzika nikako neće podići cenu usluge. Vlasnici ugostiteljskih objekata odlučuju se za pružanje ove usluge, jer na taj način privlače goste. Oni neće uvećati cenu hrane i pića ako angažuju neki bend, jer na ovaj način i oni a i gosti će biti prezadovoljni. Kvalitetna svirka samo će pojačati ugođaj u čitavom ambijentu. Mnoga mesta ulažu dosta u stvaranje prijatnog enterijera, koji će pružiti privatnost svojim gostima.

Mesta za porodicu

Porodični ručak može biti idealan povod da sa svojim bližnjima provedete kvalitetno vreme. Pogotovo u današnje vreme, kada se živi brzo i svakodnevnica je svima ispunjena stresom, vreme provedeno sa porodicom daje dodatnu energiju. Mnogi ugostitelji su mislili na porodice, pa su u sklopu svojih objekata napravili mali kutak za najmlađe goste. Igraonice nude uslugu čuvanja dece, dok odrasli uživaju u ručku i opuštenoj atmosferi. Mnogi imaju i dečiji meni u ponudi, pa se mali gosti osećaju posebno u ovakvim objektima. U većini lokala, roditelji u svakom momentu imaju uvid u to šta im rade mališani, jer se igraonice nalaze u blizini sale za ručak, neke su čak od nje odvojene staklenim paravanima. 

Korporativne proslave u dnevnoj varijanti

Dobar odnos sa zaposlenima, treba biti cilj svakog poslodavca, isto kao i dobri odnosi među zaposlenima. To je osnova uspešnog biznisa. Poslodavac je taj koji, u najvećoj meri, utiče na atmosferu u preduzeću. Zato je poželjno s vremena na vreme, provesti vreme sa svojim zaposlenima u nekom neobaveznom druženju, po mogućstvu bar dva puta godišnje. Uz hranu ali i piće, možete stvoriti pozitivnu i blisku atmosferu, koja će se preneti i na posao. Restorani sa muzikom preko dana, idealni su za organizovanje korporativnih druženja. Zaposleni će videti da se njihov rad ceni i biće produktivniji, ali i zadovoljniji poslom.

Posted in gde